Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já myslím, že v Idomeni není žádný uprchlický tábor. Migranti si tam rozbili ležení a do uprchlických táborů se odmítají nechat přesunout. Ale jinak to jako prognóza není špatné, což je špatné velice.

6 0
možnosti

No, řekl jste si o to sám - pokud budeme souhlasit s definicí fobie jakožto chorobného, bezdůvodného strachu, pak žádnou z uvedených chorob netrpíte, neboť moc dobře víte, co prevít provádí. No a protože vám nejspíš na prevítovi nevadí barva nýbrž fakt, že je prevítem, dovoluji si z vás strhnout i tu nálepku rasisty. Jste normální chlap, člověče! ;-D Díky a karma.

5 0
možnosti

Dekuji, Vas prispevek mne bude hrat za ledovych noci, kdy budu pod chatrnou prikryvkou v multikulti koncentraku drkotat zuby

2 0
možnosti

Stačilo by dvakrát použít ostré střelivo - a bude pokoj.

0 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno. Také se obávám toho, že se situace v Idomeni ještě vyhrotí a budou možná i nějací mrtví. Makedonie však musí své hranice ubránit. Příliv imigrantů z Turecka do Řecka nezastavila dohoda EU s Tureckem, ale právě Makedonie zablokováním svých hranic. Řekům by asi vyhovovalo, kdyby imigranti prolomili makedonskou hranici a oni se jich tak zbavili. Pokud by k tomu však došlo, tak ale příliv imigrantů z Turecka do Řecka opět zesílí. Řekové jsou prostě vyžírkové.

17 0
možnosti

Makedonie především nemusí snášet, aby se k ní z EU (což je Řecko) valily davy uprchlíků.

Z pohledu Makedonců: Ať se EU sama stará a nezatěžuje sousedy!

6 0
možnosti
Foto

Docela zajímavé čtení.

4 0
možnosti
  • Počet článků 115
  • Celková karma 12,72
  • Průměrná čtenost 1519x
Jsem vědecko technický revolucionář a kvantový mechanizátor.

Právě nyní se chystám vydat knihu "Tim se ptá: Proč a jak funguje vesmír".