Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak bohužel i přes možnou komunikaci datovými schránkami je spousta dokumentace, kterou musíme posílat poštou. Zároveň hojně využíváme i konverze či ověřování na Czechpointu. Pokud se při odesílání korespondence strefím zrovna do období vyplácení důchodů či dávek, tak si většinou na poště chvíli postojím. Jinak ale nemám žádný důvod ke stížnostem. Soukromě posílám pouze pohlednice k vánocům či velikonocům tetičkám či strýčkům, kteří ve svém věku jsou schopni sotva volat mobilem, ale MMS či nějaký e-mail do PC jsou neřešitelné.

0 0
možnosti

Czechpoint není jenom na poštách. Bývá i na informačních centrech, obecních úřadech, zrušením poboček pošt se síť Czechpointů nijak zásadně nezmění. Dokumentaci můžete posílat přes další komerční zasilatelství (jejich hodně), dokonce si můžete objednat kurýra až k vám (domů, do práce...)

Zkrátka neexistuje důvod, proč by měly pobočky pošty existovat v tak husté síti.

2 0
možnosti

Myslím si že by stačilo kopírovat aktivity takové rakouské či skandinávských pošt, číňané by to určitě dokázali raz dva ...:-). Pokud na tom není jiný zájem než mít firmu na úrovni 21.stol.

0 0
možnosti

Zas ty cizí pošty bez balíků žádné miniaturní organizace nejsou.

0 0
možnosti

J71i25r55i 36B14o27r

13. 4. 2023 12:40

Včera v TV říkal nějaký starosta že když už nemají hospodu tak že je pošta jediné místo pro seniory kde se mohou setkat a popovídat. Neskutečné. Tak ať jim zařídí klubovnu a platí to obec.:-)

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS