Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je otřesné, strašlivé, nepopsatelné sledovat, jak se německá média snaží vraha omlouvat. ;-€;-O Nemám slov. Respektive nemám slova, která by se sem dala napsat, aniž by člověk dostal ban.

5 0
možnosti
Foto

Koho chleba německá média jí, toho píseň zpívají. A nejen německá. Zaplavení Evropy migranty se obecně pokládá za čísi záměr a když má dost peněz na migranty, nebudou mu chybět ani pro média a přední politiky. Nevěřím, že by byli tak praštění, aby bez silného tlaku zvenčí, sami o sobě podporovali záhubu civilizované Evropy.

1 0
možnosti

Každého trochu rozumného napadne, že přijímání uprchlíků byla chyba a mělo by se s tím přestat. Ale to přijímání je politické zadání, které v Německu zásadně nelze zpochybňovat. To je jako přírodní zákon, a Němci už jenom řeší optimální a nejefektivnější realizaci. Výslovně jeden německý odporník pronesl, že "když se nyní bude měnit složení společnosti, bude potřeba zřídit na nástupištích bariéry ....", místo aby se vyslovil proti přijímání. Podobná situace nastala se zavíráním jaderných elektráren, kde odborníci hledali důvod, proč je zavřít, místo aby lobovali za jejich zachování. Tahle německá poslušnost umožnila i holokaust

4 1
možnosti

Taky to může být prostě tak, že neměl rád lidi, a zejména ženy s dětmi. Komplex - maminka ho nemilovala. Podle mě ho prohlásí za nepříčetného, pokud se sám nepřizná. Slyšel jsem příběh, že ruský vězeň v Česku zabil českého vězně jen proto, aby nebyl vydán do Ruska.

1 0
možnosti

J79i64r31i 47V52r95a65b77e17c

30. 7. 2019 15:40

Vážený blogere, ten Eritrejský zločinec ze Švýcarska (od 2006) mohl přesně to udělat v Praze, byla by paní Merkel taky vinná ? Nějak to máte pokmochtané :-(Rv

3 9
možnosti

Ano, jedna kauza o ničem nevypovídá, takže to bereme jen jako ukázku toho co se děje v Německu s příchodem uprchlíků

2 1
možnosti

J52a40n 83B97u56r50d33a

30. 7. 2019 14:49

Bu bu bu Afričan.

2 3
možnosti

Nemáme tu snad dost svých schizofreniků (na které se v zájmu humanismu taky nesmí sáhnout)? Pokud vám zvýšená kriminalita nevadí, klidně se přihlaste do nějakého programu na dobrovolnou oběť imigrantů a cizinců, ať jsou ušetření lidé, kteří o to nestojí. ;-)

12 0
možnosti
Foto

Asi ani tahle zrůdnost nedokáže sluníčkářům otevřít oči.

14 0
možnosti
Foto

V první řadě by bylo fair zmínit, že toho 20. července to udělal kosovský Srb.

Jinak ten Eritrejec žil od roku 2006 ve Švýcarsku s manželkou a třemi dětmi, zase píšete o něčem, o čem vůbec nic nevíte. Hlavně buďte hodně vyděšený a hledejte, koho byste z té své hysterie obvinil.

2 6
možnosti

No, vrátil jsem se z Německa a na vlastní oči jsem viděl jak fungují imigranti, jak se ztrácí původní silná vstřícnost Němců, možná by jste tam měl zajet,nebo navštívit Dánsko,nebo Švédskoaby jste se přesvedčil na vlastní oči co znamená nelegální migrace...

15 0
možnosti
  • Počet článků 115
  • Celková karma 13,02
  • Průměrná čtenost 1519x
Jsem vědecko technický revolucionář a kvantový mechanizátor.

Právě nyní se chystám vydat knihu "Tim se ptá: Proč a jak funguje vesmír".