Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane,

je to tunel zrovna jako privatizace a církevní restituce. Buďte v klidu, protože investice do solárních panelů jsou už dávno zaplacené. Návratnost totiž není 15 let, ale nejvýše 7-8 let. Jinak by do toho kšeftu žádný investor nešel.

Jediné co jsme se dosud pořádně nedozvěděli, kdo byli původní a kdo jsou současní investoři, jak byli propojeni s politikou a s ČEZ. To se v místním bahně nadále tutlá stejně, jako držitelé akcií na doručitele.

Vitásková má pravdu a zaslouží si uznání, ale o její blízké vytlačení z vedení regulačního úřadu se postarali především funkcionáři ČSSD Urban a Mládek, prosazením nového zákona. Čí zájmy tito pánové prezentují?

0 0
možnosti
MK

Můžeme to otáčet ze všech stran a je nám to houby platné. Největší viníci a zloději jsou ti, co vysoké a nehorázné dotace odsouhlasili!

0 0
možnosti
Foto

O95t98a11k77a55r 14S63e72k90l

18. 12. 2015 15:48

Karma a souhlas. Jenom malá poznámka.

Existují nezpochybnitelné fotografické důkazy ze satelitů , že solární elektrárny v době , kdy měly být už dávno v provozu , ještě nebyly plně dobudované.

Nevím , jak je možné , že dodnes pobírají jejich majitelé dotace za energii z OZ. Pochybuji , že žijeme v právním státě.:-(

2 0
možnosti
  • Počet článků 115
  • Celková karma 13,01
  • Průměrná čtenost 1519x
Jsem vědecko technický revolucionář a kvantový mechanizátor.

Právě nyní se chystám vydat knihu "Tim se ptá: Proč a jak funguje vesmír".