Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

18. 1. 2010 6:59
Zkuste jít do Poštovní spořitelny přes Firefox

Poté co to nedávno celé překopali (předpokládám že to narvali do Ajaxu), tak použít Firefox je jen pro otrlé. Aplikace klidně ohlásí chybu v transakci poté co jste odeslali peníze. Co dál? Odešly, neodešly? Máte jí vložit znova? Naštěstí je nutno každou transakci potvrzovat SMS klíčem (ten na mobil sice příjde), ale už ho není kam vkládat protože při chybě vypadnul formulář. Takže se radši nadechnout, počkat 10 minut až skončí platnost předešlé transakce, přepnout se do Internet Exploreru,a v něm celé provést  znovu.

A hlavně se nenechat zneklidňovat mediálními zprávami o chybě v Internet Exploreru. Ony jsou i dalších prohlížečích, a taky taky opravují opravy a opravy oprav.Jen už to není  tak mediální trhák (stačí se podívat třeba na http://www.root.cz do levého panelu, Zprávičky, vyšla nová verze, vyšla nová verze, u mnoha nových verzí se dočtete že opravují chyby verzí předešlých)..

Jenže, do velkých (jako je Microsoft) se tak dobře kope..

0 0
možnosti

bullterrier_proti_imigrantum

18. 1. 2010 9:26
Re: Zkuste jít do Poštovní spořitelny přes Firefox

A kdo vás nutí používat Poštovní Spořitelnu, když to mají v takovém stavu? Bank, kterým to funguje pod jakýmkoliv prohlížečem a OS a bez poplatků je víc.

0 0
možnosti

Šerlog Houmles

17. 1. 2010 23:56
No jít na internetbanku s G. Chrome,

který na pozadí oficiálně práská Googlu není taky zrovna terno...... Ono když na to přijde - každý prohlížeč má nějakou slabinu a dobrý hacker asi bude mít navrch, jen třeba u Opery nebo Chrome mu to bude trvat něco déle.

0 0
možnosti

pravicerulez

18. 1. 2010 1:11
Re: No jít na internetbanku s G. Chrome,

ono je to jeste trochu jinak. vsechno zalezi od poctu uzivatelu. az alternativni prohlizece budou stejne popularni, tak se stouralove presunou na ne. zatim se jim mnohem vic vyplati dloubat do ie, protoze ho ma vic lidi.

0 0
možnosti

vitvit

17. 1. 2010 22:59
neviděl bych kritickou díru tak kritcky...

inteligentní člověk používá při styku s bankou klíč přes mobilní tellefon a nevím, že by ho dokázali hekři obejít ?! A dostat se do mých mejlů? No jestli si přečtou mejly od manželky - to jim nezavidim ;-D:-)

Takže pokud nejsem zrovna disident v číně, tak můžu používat IE klidně dál...

0 0
možnosti

bullterrier_proti_imigrantum

18. 1. 2010 9:28
Re: neviděl bych kritickou díru tak kritcky...

Obejít SMS klíč není zase tak složité, ale trochu práce to dá, nestačí k tomu jen internet, je potřeba vytvořit klon SIMky a počkat, až se odhlásíte. Takže pokud máte na účtu 20 tisíc, nikdo po vás nepůjde.

0 0
možnosti

Ccecil

17. 1. 2010 22:57
S tím vyluxovaným účtem to nebude tak horké

Stejná kritická díra by musela být i v mobilu, kam chodí potvrzení pro právě prováděnou platbu

0 0
možnosti

pravicerulez

17. 1. 2010 22:56
to vubec neni o pouzivani

toho nebo jinyho prohlizece. kdo rozumi pocitacum a internetu, tak muze pouzivat jakykoliv prohlizec s derami nebo bez to je uplne jedno. kdo mu nerozumi tak ani sto tisic firefoxu mu nepomuze protoze bordel a trojany si nataha jinak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 115
  • Celková karma 13,02
  • Průměrná čtenost 1519x
Jsem vědecko technický revolucionář a kvantový mechanizátor.

Právě nyní se chystám vydat knihu "Tim se ptá: Proč a jak funguje vesmír".