Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Je s námi konec ! Nebo ?

Je s námi konec. Možná to nevíte, ale je to tak. Myslím tím jako s naší euroatlantickou civilizací a světem tak nějak vůbec. A nemá v tom prsty globální oteplování, ale můžou za to globální elity a globální spiknutí – možná už tušíte o čem je řeč – ano, je to o chemtrails.

Nic není jak se zdá

 

Když nad hlavou uvidíte letadlo a za ním takovou tu bílou čáru, nesprávně nazývanou kondenzačním pruhem, utíkejte. Není to sražená vodní pára z motorových spalin do jemných krystalků ledu, ale svinstvo plné jedovatých látek, které mají v první řadě způsobit neplodnost a potom též celou řadu nenápadných, nicméně naprosto smrticích a hlavně nevyléčitelných chorob.

Člověk by neřekl, jak snadno se to dá utajit, dokonce i u nás, kde jak známo, se vykecá naprosto všechno. V letadlech totiž musí být nainstalováno poměrně složité postřikovací zařízení a občas nad námi lítají speciály, které nemají v popisu dělat nic jiného, než šířit chemtrails. Když si člověk vezme v úvahu, kolik do toho musí být zapojeno lidí, od pozemního personálu údržby, přes piloty a palubní mechaniky až po řízení letového provozu a nikdo to nevyzvoní bulváru, ani když je ožralej, sjetej – klobouk dolů, takovou morálku nemá ani CIA a ani FBI, dokonce ani MOSSAD a nedá se pochybovat, že bez účasti těch agentur se to určitě neobejde.

 

Kruhy a únosy

 

V tomto světle je též potřeba nahlížet na problematiku kruhů v obilí a jiných rostlinách, mně se například udělal kruh v truhlíku řeřichy zhruba o velikosti naší kočky, zajímavé že? Ve skutečnosti jsou kruhy jakýmisi markery, tedy znaky promořenosti okolí látkami z chemtrails. Kromě lidí jsou totiž tyto chemicky velmi složité látky vytvořeny tak, aby stimulovaly u rostlin právě tvorbu těchto vzorů a podle nich se potom z oběžné dráhy dá velmi snadno kontrolovat účinnost této zhoubné činnosti.

Nicméně samotné kruhy nestačí – je čas od času potřeba provádět přímo fyzickou kontrolu populace na účinky látek z chemtrails. Zřejmě jsou běžní lékaři a zdravotnický personál podstatně více sdílní a nedá se jim svěřit žádné tajemství, možná jenom to lékařské, takže je potřeba poněkud okázalých únosů lidí létajícími talíři a dalším nádobím. Zde jsou provedena veškerá potřebná vyšetření, subjektu je potom vymazána paměť a je poslán zpět na zem dožít svůj bídný život.

 

Konspirace kam se podíváš

 

Ve středověku měl člověk v Evropě poměrně jednoduchý život. Znal svoji vesnici, občas i svého otce a většinou svou matku, pár dalších příbuzných. Věřil v Boha, nebo aspoň tomu, co si pod tím představoval a věřil, že v lese žijí hejkalové, jezinky, bludičky, víly a další podivná stvoření vesměs pro člověka nebezpečné. A věděl, že v lese žijí medvědi, vlci, kteří jsou opravdu nebezpeční. Měl se dost co otáčet, aby se uživil a tak hodil za hlavu otázky spojené s globálním ochlazováním. Dokonce nebyl ochoten se uskrovnit natolik, aby mohl byť za cenu hladovění věnovat svůj ušetřený čas třeba pálení lesů, a vůbec povšechné produkci CO2 a jiných skleníkových plynů (buďme upřímní, vzhledem k tehdejším stravovacím návykům měli aspoň dobré skóre v metanu a bioplynech vůbec). Není divu, že tito lidé do jednoho vyhynuli a dneška se nedožil žádný z nich. Jo – a nakonec i to ochlazení pominulo, prostě tak, samo od sebe.

Zato dnešní člověk na Boha většinou nevěří, místo něj věří na vědu. Ví, že v lesech, pokud ještě nějaké lesy jsou, nežijí ani hejkalové, bludičky či víly a ani medvědi a vlci. Ale je uvědomělý, nelituje času ani peněz k boji proti globálnímu oteplování. To proto, že v člověku  je prostor, místo, část jeho já, které chce něčemu věřit. Kde není víra, nastupují pověry – tedy konspirační teorie.

 

Ten boj nevyhraješ, ale vzdát ho nesmíš

 

Řada fanoušků chemtrails a podobných blbovin má víru, kterou by jim mohl závidět nejeden věřící. Věří totiž nejen proti vší naději, ale i proti všem důkazům. Takoví lidé nejsou hloupí, ale prostě odmítají připustit cokoliv, co by narušilo jejich víru. Obávám se, že těm již není pomoci. Navíc mají tendenci svoji víru šířit mezi druhé, to aby se pohýčkali svoje ego, jak jsou moudří, vidí dále než ostatní a možná, přiznejme si to na rovinu, z toho vytřískali nějaké prachy, nebo aspoň sex.

Potom existuje velká část lidí, kteří se v tom prostě nevyznají, ale nechají si to vysvětlit. Především proto, aby se jim mohlo něco prodat, ať už knížka o dané teorii (zkrácený obsah – za všechno může vláda USA, je potřeba nikomu nevěřit, tedy kromě autora knížky, tomu je potřeba věřit vše. Vše ostatní jsou pouze nevědecké případně klamná akce). Potom se dá i dobře prodávat opatření, na likvidaci geopatogenních zón, proti chemtrails nebo proti globální oteplování. To je celkem jedno – hlavně když jsou z toho prachy. Nebo sex.

Vesmír je možná konečný, ale lidská blbost je určitě nekonečná. A boj s ní je stejně nekonečný, porazit se nedá, ale ten boj se nesmí vzdát. To proto, že vyznavači kde čeho kromě peněz (a sexu) dříve nebo později díky vymytým mozkům svých příznivců začnou ovlivňovat společnost, aby bylo po jejich. Abychom všichni povinně nosili kolík na nose jako ochranu proti chemtrails, pod postelí měli spirálu, magnetický čtyřlístek a dvojcestný geopatorezonátor, jinak nás žádná zdravotní pojišťovna nepojistí. Anebo aspoň úplný zákaz čočky, fazolí, hrachu a dalších nadýmavých potravin jako příspěvek jednotlivce v boji proti globálnímu oteplování. Zákaz žárovek je totiž jenom začátek. Dříve nebo později bude na každém kopci větrník, na každém poli solární elektrárna a v každém údolí spalovna biomasy. Co na tom, že to všechno funguje jenom na dotace, když se kácí les, létají třísky.

Cestu ven vám z toho nenabídnu. Snad kromě následujícího – pokud tohle čtete, máte v hlavě mozek, schopný fantastických výkonů, ale chce to jej používat, každý den, každou hodinu. V restauraci byste se dívali velmi podivně na číšníka, který by vám jídlo nejen naservíroval, ale předžvýkal a lepších podnicích možná i natrávil. Ale v novinách, v televizi, na internetu tento přístup bereme jako samozřejmý. A přitom právě díky internetu mám přístup k ohromné mase informací, jenom chtít. Takže nezbývá než nevěřit všemu, co vám kdo říká. A tedy ani mně. Radši si to všechno ověřte. Třeba tady: http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemtrail

Autor: Martin Tuma | pátek 7.8.2009 12:55 | karma článku: 22,86 | přečteno: 2491x
  • Další články autora

Martin Tuma

Berte Viagru, dokud si na to vzpomenete

Rozsáhlá studie odhalila významné snížení výskytu Alzheimerovi nemoci u pravidelkných uživatelů Viagry

25.3.2024 v 14:17 | Karma: 14,28 | Přečteno: 353x | Diskuse| Věda

Martin Tuma

Matematický mozkolam s váhami

Nepravidelný občasník zaměření na občerstvení mozkových závitů v matematice. Neváhejte to zkusit, třeba v sobě objevíte netušený talent.

8.3.2024 v 12:55 | Karma: 12,07 | Přečteno: 572x | Diskuse| Věda

Martin Tuma

Zapomenuté jaderné průšvihy - smrtící zvědavost zlodějů kovů

V tomto miniseriálu se nehodlám věnovat notoricky známým katastrofám, jako byla havárie v Černobylu nebo Fukušimě. Dnes se posuneme do Jižní Ameriky, i tam se děli zajímavé věci.

21.12.2023 v 9:11 | Karma: 22,34 | Přečteno: 484x | Diskuse| Věda

Martin Tuma

Zapomenuté jaderné průšvihy - bezstarostná Tokaimura

V tomto miniseriálu se nehodlám věnovat notoricky známým katastrofám, jako byla havárie v Černobylu nebo Fukušimě. Dnes se posuneme z Německa na opačnou část Zeměkoule.

14.12.2023 v 14:09 | Karma: 14,39 | Přečteno: 310x | Diskuse| Věda

Martin Tuma

Zapomenuté jaderné průšvihy - tikající špinavá bomba v německém dolu Asse II

V tomto miniseriálu se nehodlám věnovat notoricky známým katastrofám, jako byla havárie v Černobylu nebo Fukušimě. O jezeru Karačaj jsem psal minule, ale pěkně horkou skvrnu máme hned za hranicemi.

8.12.2023 v 15:55 | Karma: 15,67 | Přečteno: 402x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

Dostával jsem balíčky, ne peníze, řekl Bystroň ke kauze úplatků od Rusů

26. dubna 2024  16:37,  aktualizováno  16:50

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň v kauze možných úplatků od proruské sítě řekl v...

Wau, skvělé, úžasné. Podvodníci imitují známé weby, falešné jsou i komentáře

26. dubna 2024  16:39

Internetoví podvodníci zneužívají zavedené značky a snaží se tak z lidí vylákat peníze. Podvrhnuté...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 115
  • Celková karma 13,17
  • Průměrná čtenost 1519x
Jsem vědecko technický revolucionář a kvantový mechanizátor.

Právě nyní se chystám vydat knihu "Tim se ptá: Proč a jak funguje vesmír".