V Brně končí šalina číslo 3

Tato linka, skrytě propagující fašismus tím, že začíná v Židenicích, jede přes Tábor a končí v Komíně, nemá podle společnosti Hatefree (nenávist zdarma) v moderní společnosti co dělat. Zde jsou reakce brněnských politiků.

Primátor Vokřál pro agenturu JPP poznamenal:

"Bylo jenom otázkou času, než si toho někdo všimne. Proto necháme nezávislou komisí prověřit i další spoje, jestli i mezi nimi není nějaká další černá ovce. To vše je dědictví po předchozí primátorovi Onderkovi, se kterým se neustále potýkáme, to jsou ti kostlivci ve skříni, kteří na nás i po těch letech pořád vypadávají."

Předseda SZ, Matěj Stropnický k celé kauze dodal:

"Osobně bych ruku nepodal nikomu, kdo tou tramvají jezdí a každého šoféra bych pohnal před soud za šíření nenávisti. Je dobře, že tato linka končí, v civilizované společnosti nemá co dělat a je ostudou celé naší země."

Matěj Hollan z hnutí Žít Brno doplňuje:

Je potřeba podpořit rozvoj individuální cyklistické dopravy. Místo dotované linky můžeme konečně nechat v centru seřídit semafory, aby nám auta neválcovala cyklisty, objevující se z velmi nečekaných směrů. To vidím jako prioritu."

Náměstek primátora Martin Ander tento přístup plně podporuje, jenom by byl rád, kdyby ještě zbylo na financování klouzačky na ulici Jánská.

Oproti tomu lidovec Juránek se podle agentury JPP pokouší dohodnout smírnou variantu, že by šalina Komínem pouze projížděla a končila až v Bystrci, to už by prý nebudilo nežádoucí reminiscence.

No a takhle my tu žijeme.
 

P.S.: agentura JPP - Jedná Paní Povídala, v současném mediálním světe velmi solidní zdroj informací.

Autor: Martin Tuma | pondělí 20.3.2017 11:00 | karma článku: 37,12 | přečteno: 3900x
  • Další články autora

Martin Tuma

Matematický mozkolam s váhami

8.3.2024 v 12:55 | Karma: 11,75
  • Počet článků 115
  • Celková karma 13,01
  • Průměrná čtenost 1519x
Jsem vědecko technický revolucionář a kvantový mechanizátor.

Právě nyní se chystám vydat knihu "Tim se ptá: Proč a jak funguje vesmír".